HEELdeHUID – Jaarabonnement (4 nummers)

 12,50

Categorie:

Bent u geïnteresseerd in de huid, huidaandoeningen en de verhalen daarachter, huidverjonging- en veroudering, en cultuur-filosofische verkenningen van de huid, dan is dit uw tijdschrift. Uitgeverij Belvedère biedt abonnementen aan tegen kostprijs!

HEELdeHUID is een kwartaalblad in full colour, met prachtige fotografie en aansprekende teksten. Waarom een magazine over het fenomeen ‘huid’? De huid is een complex orgaan, het de barrière tussen de onuitputtelijk boze buitenwereld en onze gekoesterde binnenwereld. De huid is zichtbaar, tastbaar en kwetsbaar. Iedereen is met de eigen huid vergroeid. Dat maakt dat de huid in sterke mate bijdraagt aan onze identiteit. De huid is dan ook veel meer dan ‘orgaan’. De huid is even vaak bezongen als miskend, liefdevol verzorgd maar ook achteloos aan haar lot overgelaten of zelfs mishandeld. Zo is de huid door de eeuwen heen een inspiratiebron gebleken voor schilders, schrijvers, dichters, beeldhouwers en filmers.

HEELdeHUID is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) in samenwerking met Huidpatiënten Nederland (HPN).